Participa

Et sents samarriller/a? Benvingut/da!!!
Hi ha diverses formes de col·laborar amb aquest projecte i les seues diferents causes 😀
 

1)) DISSENYADORS GRÀFICS  podeu sumar-vos i dissenyar també missatges samarrillers >> Envia’ns un email a vulldissenyar@samarrilleres.org i ens coordinarem amb tu!

2)) No saps dissenyar però TENS UNA SUPER IDEA? has vist un missatge que t’ha impactat i penses que hauria d’arribar a més gent? >>  Ompli aquest breu formulari i explica’ns per què penses que la teua idea seria bona per serigrafiar-la, pel canvi i la transformació social!

3)) TENS UNA CAUSA en ment? Pots proposar-la!! Hi ha samarretes que encara no tenen causa on donar el % del benefici associat a la venda de samarretes! 

4)) VOLS VENDRE en la teua tenda o negoci? Contacta’ns també i veurem conjuntament com podem fer per establir sinergies i fer que les samarrilleres flueixen!

5)) Ets artista? Has pensat que la teua samarreta sobre un escenari pot  arribar a molta gent? No només parlarà de qui ets i dels teus ideals;  també transmitirà un missatge revolucionari, una causa justa en la qual sensibilitzar, una lluita que recolzar! A què esperes per AMADRINAR UNA SAMARRILLERA!??? Escriu-nos i no dubtes en sumar-te al nostre projecte d’ ARTISTES SAMARRILLERES