Funcionament

El primer que has de saber és que, quan compres una samarrillera, no solament estàs comprant una samarreta.

Hi ha molt més darrere d’aquest acte consumista (in)conscient.

Vas a vestir una frase històrica, o una consigna revolucionària, o la imatge d’una lluita concreta. I estàs recolzant de forma directa la causa de la samarreta. Automàticament passes a ser còmplice del món samarriller.

Perquè la revolució no serà televisada, però sí serigrafiada

estrelletaET SEMBLA CARA?

Potser que la samarrillera no et resulte especialment econòmica, però deixa’ns que t’expliquem alguna cosa sobre aquest tema.

Ha sigut un vertader “rotllo” donar amb un proveïdor que fabricara dins de l’Estat Español. La majoria de les samarretes que es venen, vénen directament de Xina, Índia, o Bangladés. Malgrat ser molt més econòmiques, no podem saber en quines condicions de treball han sigut produïdes. I açò, “no mola” 🙁 .

Per aquesta qüestió – i també atenent a una qüestió de petjada ecològica- hem preferit serigrafiar un producte de proximitat (encara que sapiem que inevitablement la matèria prima -el cotó- vinga de fora).

L’empresa tèxtil d’on, en aquests moments, estem adquirint les samarretes i el taller de serigrafia on les imprimim, són nacional i local respectivament.

De qualsevol manera, si tingueres algun suggeriment o idea per a ser més “conseqüents” pel que fa a la producció, per favor, no dubtes a posar-te en contacte amb nosaltres i aportar!

estrelletaQUÈ INCLOU EL PREU?

Producte de proximitat, fabricat i serigrafiat el més prop possible (menor petjada ecològica)
+
treball autogestionat i cooperatiu (ets benvingut a sumar, aportar, distribuir!)
+
un 25% del cost de la samarreta destinat directament a la causa que promociona.

* Exemple a partir d’una samarreta que et costa 16 euros:

4 euros estaran destinats a la causa (25% del preu total) i els 12 euros restants, correspondrien a les despeses de producció:

– compra de la samarreta (nacional)
– serigrafia (estampació local)
– treball de disseny gràfic (dissenyadors samarrillers)
– altres despeses derivades de transport i distribució.

Així que si ho penses… no és tan cara! 😉
Només has de pensar que no solament estàs comprant-te una bonica samarreta, a més a més, estàs col·laborant directament en una causa.

estrelletaI COM SABER QUE EIXOS DINERS ARRIBEN A LA SEUA DESTINACIÓ? Com se que tot açò és veritat i no vos esteu construint un xalet en primera línia de platja?

El primer: no volem un xalet en primera línia de platja (amb una tenda de campanya, ens val!). A part, respectem el reglament de costes… 😉

El segon: som activistes des de fa molt temps. Açò no ho fem per a fer-nos milionaris, és part de la nostra militància. Volem canviar el món, despertar consciències.

El tercer: en aquest apartat trobaràs una relació de transparència de tots els moviments que anem fent pel que fa a les diferents causes. Si tens dubtes o veus alguna cosa que no et quadra, escriu-nos sense problemes i conversem.