Concepte

samarrilleres_logowebLes Samarrilleres (samarretes guerrilleres) parlen per si mateixes. Ens fan aturar-nos uns segons i pensar en  imatges, paraules, missatges de somnis (i realitats) rebels.   

Samarrillers i samarrilleres som aquelles que lluitem per un món més  just i més humà, un món on càpiguen altres mons, sense fronteres ni  murs, on siguem capaços de trobar i treballar el comú entre la  diversitat, per la llibertat, el respecte i la tolerància de les nostres  diferències i visions de món.  

Donem suport a l’autodeterminació i emancipació dels pobles, ens solidaritzem amb els moviments d’alliberament del Sud, les lluites indígenes, de camperols i de totes aquelles minories oprimides, humiliades, explotades pel sistema capitalista-imperialista.   

Samarrillers i samarrilleres som aquelles que apostem per la sostenibilitat ambiental i pel consum responsable; per la memòria, la veritat i la justícia; per una educació alliberadora i sense prejudicis; per la plena igualtat de gènere.  

Som idealistes, guerrilleres i guerrillers pel canvi i la revolució. I no ens amaguem. Portem el missatge amb nosaltres, a totes les trinxeres –  les nostres cases, carrers, aules, treballs,  concerts, manifestacions i assemblees – a tot arreu.

“Perquè la revolució no serà televisada, però sí serigrafiada”.